Westworld: Seriálový hit příštího roku v prvních záběrech

Vydáno: 23.12.2014 17:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Kromě nových sérií Hry o trůny a Temného případu přinese HBO také premiéru očekávaného sci-fi westernového seriálu Westworld - ten se nyní představuje v prvních záběrech a na fotografii.
Stanice HBO přeje šťastné svátky svým přiznivcům a za té příložitosti zveřejnila dvouminutové video, které je sestřihem seriálů z minulého roku a lákadlem na seriály toho nadcházejícího. Kromě několika sekund páté sezóny Hry o trůny (hledejte!) zaujme hlavně první stopáž z chystaného sci-fi seriálu Westworld, jenž se odehrává ve futuristickém zábavním parku, který imituje Divoký západ. Měli jsme tady již první stručný teaser na instagramu, nyní je k dispozici kromě videa i nová fotografie (najdete jí výše v galerii).

Co o seriálu prozrazuje jeho tvůrce Jonathan Nolan? "Je to místo, kde můžete být, kým chcete, kde nejsou žádné následky - žádná pravidla, žádné limity. Co se stane ve Westworldu, zůstane ve Westworldu. Můžeme vám říct, že naším záměrem je stvořit nejambicióznější, subverzivní a naprosto šílený televizní seriál. Věci, které vás nechávají celou noc vzhůru, každá věc, která vás trápí - to je přesně to, o čem tenhle seriál je."

Video zhlédněte níže (několik sekund Westworldu naleznete v 2:06).

HBO 2014 Yearender


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY