Nový Star Trek našel zběsilého režiséra

Vydáno: 23.12.2014 10:36 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Není těžké z nadpisu uhodnout, kdo se stal tím vyvoleným, ale kdybyste ještě nevěděli, chvilinku si počkejte. J. J. Abrams nastavil laťku hodně vysoko a proto si Paramount dal při výběru náhradníka záležet - povedlo se.
Paul Walker, Dwayne Johnson, Vin Diesel ve filmu Rychle a zběsile 6 / Furious 6Režisér čtyř dílů Rychle a zběsile (těch lepších) oficiálně převezme třetí pokračování téhle skvěle nakopnuté sci-fi série. Původně, když se Abrams upsal Star Wars: Síla se probouzí, měl jeho místo zaujmout Roberto Orci, scenárista a producent předchozích dvou filmů, ovšem před nedávnem projekt opustil, což dalo základ menším obavám. Nyní už jsou ovšem zažehnány, protože Justin Lin by měl mít více než adekvátní náhradou.

Dále se počítá s návratem hlavních herců do svých rolí - Chris Pine, Zachary Quinto, Anton Yelchin, Karl Urban, Simon Pegg, Zoe Saldana a John Cho budou dalšímu nebezpečí snad čelit spolu. I přes menší problémy se pořád počítá s premiérou v roce 2016 (50. výročí značky).

Lin má momentálně dost práce před sebou, protože kromě téhle velké filmové události se podívá i do televize. Kam jinam než k pokračování jednoho z nejlepších seriálů poslední doby. Natočí totiž dva úvodní díly nového Temného případu. Uvidíme, jak se tedy popere s těmito velkými výzvami. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Tak to bude hodně zajímavý teda... (Monika, 23.12.2014 10:43) Reagovat

    Tak to bude hodně zajímavý teda

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY