Chris Hemsworth loví Moby Dicka v novém traileru

Vydáno: 23.12.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Zaoceánský dobrodružný velkofilm Rona Howarda (Rivalové) In the Heart of the Sea se představuje již v druhém traileru, v němž se posádka lodi vydává do boje proti bílé velrybě. V hlavní roli Chris Hemsworth.
Adaptace knihy Nathaniela Philbrocka In the Heart of the Sea: The Tragedy of the Whaleship Essex popisuje ten nejneuvěřitelnější příběh podle skutečných událostí z roku 1820, který inspiroval legendu o Moby Dickovi. V něm se posádka velrybářské lodi Essex setkala se svým dosud největším úlovkem (koukněte v galerii na banner), který bohužel nedokázala chytit. Ti co útok obří velryby přežili, byli odkázáni k devadesátidennímu boji o život na malých člunech uprostřed Jižního Pacifiku.

Druhý trailer na snímek Rona Howarda (Rivalové, Apollo 13) je střižen v mnohem thrillerovitějším duchu, který nabízí jak atrakce v podobě útoku velryby, tak i lidské drama na širém oceánu. Spolu s nádhernou kamerou to vypadá na další režisérův perfekcionisticky doladěný počin, který však bude působit nejspíše na bázi dobrodružného velkofilmu než snímku, který by aspiroval na nějaké výroční ceny. To ale nic nemění na tom, že se na tento Master & Commander s velrybou těšíme.

Trailer zhlédněte níže. In the Heart of the Sea dorazí do kin 19. března příštího roku.

Originální trailer #2 filmu In the Heart of the Sea


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY