Kriminálka Inherent Vice baví v novém traileru

Vydáno: 10.12.2014 14:00 - Alžběta Fridrichová | foto: facebook tvůrce

Nový snímek Paula Thomase Andersona vstupuje za pár dní do amerických kin, tak se za té příležitosti objevil ještě jeden trailer. Nevíte, o čem Inherent Vice je? Nová upoutávka vám možná napoví.
Kriminálka od režiséra filmu Až na krev Paula Thomase Andersona vstoupí do českých kin na začátku dubna příštího roku, zatímco v Americe zhlédnou diváci snímek ještě letos. Před oficiální premiérou vydali tvůrci ještě jeden trailer s názvem Paranoia, který vám teď přinášíme. Hvězdně obsazený snímek na motivy knihy Thomase Pynchona vypráví příběh soukromého detektiva Larryho, který vyšetřuje zmizení přítele své bývalé lásky. Co do obsazení se film může chluvit jmény jako Joaquin PhoenixJosh BrolinOwen Wilson nebo Reese Witherspoon.

Už traileru je patrné, že Inherent Vice nebude hrát až tolik na vážnou notu a že Joaquin Phoenix v roli Larryho vás od vágusáckého vzhledu po ležerní chování bude bavit. Když se k tomu připočtete ještě umístění příběhu do Los Angels sedmdesátých let, znamená to nejen perfektní soudntrack, ale také zábavné kostýmy, stylová auta a pochopitelně i bezstarostnou hippies atmosféru. 

Trailer "Paranoia" filmu Inherent Vice


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY