Southpaw: Jake Gylenhaal je Zuřící býk na první fotografii

Vydáno: 30.11.2014 18:18 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Jake Gylenhaal nabral spoustu svalové hmoty pro nové boxerské drama Southpaw - příběh levorukého boxera za vítězstvím titulu natočil Antoine Fuqua, režisér filmů jako Training Day nebo Equalizer.
Jake Gyllenhaal ve filmu  / SouthpawV novém boxerském dramatu měl původně hrát hlavní roli Eminem, konečná volba však nakonec padla na stále herecky vyzrálejšího Jakea Gyllenhaala - ten na sebe v poslední době bere spoustu výzev. Naposledy zhubl pro roli investigativního novináře v temném psychologickém thrilleru Slídil, poté zase přibral kila a svalovou hmotu pro ztvárnění ústřední postavy ve filmu Southpaw. Ten vypráví o levorukém boxerovi, který vyhraje titul ve své váze, ale zároveň prožívá tragédii v osobním životě, když se snaží znovu získat lásku své dcery.

A první fotografie slibuje mnohé a ukazuje, jakou transformací Gylenhaal prošel. Až by se dalo říct, že trochu připomíná Roberta De Nira z kultovního filmu Zuřící býk. Souhpaw režíruje Antoine Fuqua, tvůrce stojí za oscarovým Training Day nebo nedávným akčním filmem Equalizer, a objeví se v něm ještě například Rachel McAdamsForest WhitakerNaomie Harris nebo 50 Cent.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY