Temný případ: druhá série nabírá další hvězdné obsazení

Vydáno: 25.11.2014 09:00 - Martin Bubrín | foto: HBO

První série Temného případu nastavila novou laťku quality-TV seriálů, proto je její pokračování očekáváno stejně netrpělivě jako leckterý film. Druhá série nyní oficiálně potvrdila další herecké obsazení.
Taylor Kitsch ve filmu Bitevní loď / BattleshipTemný případ se právoplatně řadí k jedněm z nejlepších televizních seriálů vůbec, proto nikoho nepřekvapí, že o jeho druhé sérii přibývá informací stejně jako o libovolném očekávaném filmu. O faktu, že se televizní a filmové médium sbližuje, nesvědčí jen zacházení s dějovou linií seriálu jako jedním dlouhým filmem, nákladná produkce nebo volba filmového režiséra, který kreativně zaštítí všechny epizody, ale také áčkové hollywoodské obsazení.

Už nějakou dobu víme, že druhý Temný případ, jehož první dvě epizody natočí Justin Lin (Rychle a zběsile 6), obsadil do hlavních rolí Colina Farrella a Vince Vaughna, oficiální tisková zpráva HBO nyní za příležitosti startu natáčení osmidílné série v Kalifornii potvrdila i trojici dalších, předpokládaných jmen - Rachel McAdams (Lásky čas), Taylor Kitsch (Na život a na smrt) a Kelly Reilly (Kalvárie). Spolu s ohlášením hereckého obsazení tisková zpráva obsahuje také popisky všech pěti hlavních postav, které vám přinášíme v překladu níže.

  • Rachel McAdams ve filmu Lásky čas / About TimeColin Farrell jako Ray Velcoro, kompromitující detektiv, jehož loajalita je rozpolcena mezi jeho nadřízenými ve zkorumpovaném policejním oddělení a mafiánem, který ho vlastní.
  • Vince Vaughn jako Frank Semyon, zločinec a podnikatel v nebezpečí toho, že ztratí své impérium, když je jeho přechod k legálnímu podnikání převrácen naruby vraždou jeho obchodního partnera.
  • Rachel McAdams jako Ani Bezzedires, detektivka z oddělení Ventura County Sheriff, jejíž nekopromisní etika ji staví do rozporu s ostatními a systémem, kterému slouží.
  • Taylor Kitsch jako Paul Woodrugh, válečný veterán a důstojník kalifornské dálniční hlídky utíkající před těžkou minulostí a náhlou září skandálu, který se nikdy nestal.
  • Kelly Reilly jako Jordan, žena Franka Semyona, bývalá "déčková" herečka, která je plnohodnotnou partnerkou v jeho podnikání a ambicích.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY