Hudební komedie Ladíme 2 naladila první trailer

Vydáno: 20.11.2014 18:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dívčí kapela The Bellas se vrací v pokračování hudební komedie Ladíme! z roku 2012. Tentokrát se s postavami v podání roztomilé Anny Kendrick, Rebel Wilson nebo Brittany Snow setkáváme v posledním ročníku na vysoké.
Když film za 13 milionů dolarů celosvětově utrží 113 milionů, to už je pádný důvod pro vznik pokračování. První Ladíme!, hudební komedie o dívčí kapele, která chce vyhrát v A cappella soutěži (vokální přednes bez hudebních nástrojů), si vlastně velmi dobře vedla i u zahraničních kritiků - ti vyzdvihovali hlavně její sebeuvědomnělost a schopnost zesměšňování podobných muzikálových filmů o teenagerech (jako třeba High School Musical). Potíž však byla v tom, že nakonec se od nich až tak moc neodlišovala.

Dvojka dorazí příští rok v květnu a vypadá to na další porci toho stejného - nekonečná muzikálový vystoupení a obhroublé vtípky (o něž se většinou stará Tlustá Amy). Zajímavostí však je, že snímek je režijním debutem herečky Elizabeth Banks (Hunger Games), která v prvním díle zastávala pozici producentky. 

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete také nový plakát a čtyři promo fotografie.

Originální trailer filmu Ladíme 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY