Natočí Paul Greengrass adaptaci 1984?

Vydáno: 20.11.2014 12:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér Paul Greengrass (Let číslo 93, Kapitán Phillips) je v současné době spojován hned s několika projekty, přičemž stále nevíme, který si vybere jako svůj následující. Nyní přibyl další.
Fotografie z filmu  / Nineteen Eighty-FourVálečné drama Agent Storm: My Life Inside Al Qaeda. Film podle skutečné události bombového útoku na olympiádě v Atlantě (v hlavní roli Leonardo DiCaprio a Jonah Hill). Adaptace knihy The Tunnels o pádu Berlínské zdi. Pátý díl série o Jasonu Bourneovi s Mattem Damonem. Režisér frenetických thrillerů Paul Greengrass toho však zřejmě nemá dost, protože je nyní spojován i s dalším projektem - a to s adaptací klasiky George Orwella 1984.

"Velký bratr tě sleduje," zazní v další filmové verzi známého příběhu z dystopické budoucnosti (kniha byla vydána v roce 1949), kde vládne absolutní totalita, která potlačuje lidskou individualitu. Podle serveru Deadline budou snímek produkovat Scott Rudin (Kapitán Phillips) a Gina Rosenblum, zatímco scénář napíše jistý James Graham. Představa Greengrasse na režijní stoličce je lákavá, otázkou je, kdy (nebo zda vůbec) se do projektu vůbec pustí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY