M. Night Shyamalan se v dalším filmu vrátí ke svým kořenům

Vydáno: 13.11.2014 11:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Poslední tři Shyamalanovy filmy propadly jak v kinech, tak i u diváků, není proto divu, že se režisér ve své novince The Visit hodlá navrátit k thrillerové látce ne nepodobné Šestému smyslu nebo Vyvolenému.
Haley Joel Osment, Bruce Willis ve filmu Šestý smysl / The Sixth SenseKdyž točil filmy jako Šestý smysl nebo Znamení, tak se mu přezdívalo nový Hitchcock. Když poté přešel k hororu Stalo se, fantasy Poslední vládce větru a sci-fi Po zániku Země, stal se terčem posměšků a držitelem Zlatých malin. Nyní se M. Night Shyamalan snaží vrátit tam, kde mu bylo nejlépe - do žánru mysteriózního thrilleru. Kromě seriálu Wayward Pines odehrávajícím se v záhadném malém městečku, k němuž natočil pilot, a který dorazí na televizní obrazovky někdy příští rok, nejdříve uvidíme jeho novinku The Visit.

Snímek, původně pojmenovaný jako Sundown, má v kolonce žánr napsáno "komedie" a "horor". Nakolik se daných mantinelů bude držet, napoví nejspíše až první trailer, do té doby si musíme udělat obrázek o filmu na základě právě zveřejněné oficiální synopse: "Shyamalan se vrací ke svým kořenům s děsivým příběhem bratra a sestry, kteří jsou posláni ke svým prarodičům na odlehlou farmu do Pensylvánie na týdenní výlet. Jakmile děti zjistí, že se starší pár zapletl do něčeho hluboce znepokojujícího, jejich šance na dostání se domů se každým dnem zmenšují."

Studio Universal uvede snímek do kin 11. září 2015. Kromě něj začne Shyamalan příští rok pracovat také na filmu Labor of Love, který je založen na jednom z jeho starších scénářů. V hlavní roli by se měl objevit Bruce Willis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY