O čem bude nová tarantinovka The Hateful Eight?

Vydáno: 09.11.2014 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Oficiální tisková zpráva nového snímku Quentina Tarantina The Hateful Eight prozradila oficiální synopsi a potvrdila celé herecké obsazení, ke kterému přibylo několik nováčků.
Quentin Tarantino ve filmu Nespoutaný Django / Django UnchainedNebudeme vás zatěžovat dlouhým úvodem. Ve čtvrtek jsme psali o tom, že se v nové tarantinovce The Hateful Eight možná objeví Channing Tatum, což se nakonec vyjevilo jako pravda. Potvrdila to oficiální tisková zpráva filmu, podle níž se herec objeví ve filmu v jedné z dosud nespecifikovaných rolí. Titulní "nenávistnou osmu" poté ztvární Samuel L. JacksonKurt RussellJennifer Jason LeighWalton Goggins, nově oznámený Demián BichirTim RothMichael Madsen a Bruce Dern. Sněžný western natočený stejně jako Interstellar na ojedinělý 70mm formát odhalil také oficiální synopsi.

"V 'The Hateful Eight', odehrávající se šest nebo osm nebo dvanáct let po Občanské válce, se dostavník řítí zimní krajinou Wyomingu. Pasažéři, lovec odměn John Ruth (Russell) a jeho zajatkyně Daisy Domerque (Leigh), uhánějí do města Red Rock, kde Ruth, v těchto končinách známý jako "The Hangman", přinese Domerque spravedlnosti. Po cestě potkají dva cizince: Majora Marquise Warrena (Jackson), černého bývalého vojáka Unie, z něhož se stal slavný lovec odměn, a Chrise Mannixe (Goggins), jižanského odpadlíka, který tvrdí, že je nový šerif města.

Fotografie z filmu Nespoutaný Django / Django UnchainedKdyž ztratí stopu ve sněhové bouři, najdou Ruth, Domerque, Warren a Mannix úkryt v Minnie’s Haberdashery, dostavníkové zastávce na horské soutěsce. Když dorazí k Minnie’s, jsou přivítání ne majitelem, ale čtyřmi neznámými tvářemi. Bob (Bichir), který se stará o Minnie’s, zatímco ona je na návštěvě u své matky, je zde zalezlý s Oswaldem Mombrayem (Roth), popravčím z Red Rocku, kovbojem Joem Gagem (Madsen) a generálem Konfederace Sanfordem Smithersem (Dern). Jak bouře přebírá horskou zastávku, našich osm cestovatelů si uvědomí, že se možná do Red Rock nakonec nedostanou…"

Z popisu je jasné, že se fanoušci mohou těšit na další porci vypointovaných tarantinovských dialogů, nečekaných zvratů a vyústění. Film dorazí do kin někdy v roce 2015. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY