Království nebeské na blu-rayi prokleté

Vydáno: 28.10.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Vydání Království nebeského na blu-rayi provází "řada nešťastných příhod", která odrazuje zájemce o zakoupení disku/ů. Co se stalo tentokrát? Dočtete se v článku.
BD obal filmu Království nebeské / Kingdom of HeavenZrekapitulujme si, jak se to má s vydáním Království nebeského na blu-rayi. Režisérská verze měla vyjít již před lety, ale až při naskladnění se zjistilo, že na disku je pouhá - o dvě třídy slabší - kinoverze. Vše mělo být napraveno letos, kdy se na náš předvánoční trh mělo dostat Království nebeské ve všech dostupných sestřizích, tj. nejenom kinoverze a režisérská verze, ale i roadshow varianta, která obsahuje hudební předehru, mezihru a dohru. Ovšem krátce před vydáním bylo oznámeno, že českou podporu (dabing a titulky) bude mít pouze nejslabší kinoverze a režisérská a roadshow se jí nedočká ani v jedné podobě (český dabing či titulky budete hledat na disku marně).

A aby toho nebylo málo, limitovaná edice ve steelbooku má velkou část naskladněných kusů poškozených, protože má škrábance na vnitřní straně, jak se rozevirá balení. Takto poškozeným zákazníkům je nabídnuta možnost vrácení zboží (bez jeho výměny vzhledem k limitovanému nákladu), případně slevy. Nic to ale nemění na tom, že co měl být jeden z hlavních předvánočních taháků a omluva za první zpackanou edici, je ukázkou diletanství na mnoha úrovních.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Aha, tak to je tedy husté! Jsem si to chtěl koup... (Anonym, 29.10.2014 12:31) Reagovat

    Aha, tak to je tedy husté! Jsem si to chtěl koupit a takhle do toho tedy nepůjdu! Díky za info!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY