Gyllenhaal točí vraždy v nepřístupném traileru na film roku

Vydáno: 24.10.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Poutat na film, který je o reportérovi natáčejícím vraždy, bez ukázání vražd dost dobře nejde. Proto vznikla necenzurovaná upoutávka na neonoir/městský thriller Nightcrawler, na kterou se můžete podívat v článku.
Jake Gyllenhaal ve filmu  / NightcrawlerNightcrawler vstoupí do české kinodistribuce koncem ledna příštího roku, což je datum, které je vyhrazeno pro předpokládané oscarové tituly. Přitom by na první pohled málokdo od žánrovky očekával, že by si studio slibovalo nějaké ocenění. Zahraniční recenze z festivalových uvedení se ale shodují na tom, že výkon Jakea Gyllenhaala v hlavní roli by si alespoň nominaci bezpochyby zasloužil.

Přesvědčit nás o tom má nová - necenzurovaná! - upoutávka, ve které je vyzdvihován nejenom on, ale i snímek jako takový. Nechybí citace z recenzí, ve kterých padají výroky jako "film roku". S citacemi se přitom pracuje velmi nápaditě, protože na ně postavy různým způsobem reagují (například na hodnocení "A-"), a nálepka "necenzurovaný" je spíš díky nim, protože v nich padají slova, která nejsou povolena pro uši všech bez rozdílu věku.

Necenzurovaná upoutávka na film Nightcrawler (2014)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY