Podívejte se na klipy z prodloužené verze druhého Hobita

Vydáno: 25.10.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Patříte mezi Tolkienovy fanoušky? A nemůžete se dočkat začátku listopadu, kdy na DVD a blu-rayi vychází prodloužená verze druhého dílu Hobita s podtitulem Šmakova dračí poušť? V článku najdete ukázku z vystřižených scén.
BD obal filmu Hobit: Šmakova dračí poušť / The Hobbit: The Desolation of SmaugPrvní díl prstenovské trilogie - Pán prstenů: Společenstvo prstenu - byl v prodloužené verzi delší o třičtvrtě hodiny, ale především díky závěrečným titulkům se jmény platících fanoušků. Druhá část - Pán prstenů: Dvě věže - měla víc než hodinu. A třetí - Pán prstenů: Návrat krále - měla taktéž navíc přes šedesát minut stopáže.

Oproti tomu ani ne čtvrt hodina pro Hobit: Neočekávaná cesta a dvacet pět minut pro Hobit: Šmakova dračí poušť působí jako paběrkování. Ovšem prequelová jednička měla vedle více akce a zpěvu i několik pasáží více prohlubujících vztahy mezi postavami a vykreslujících charakter některých. A u Šmakovy dračí pouště Peter Jackson sliboval, že přidané scény mají smysl. O jeho slovech se můžete přesvědčit ze dvou ukázek níže, na DVD a blu-rayi pak od 5. 11.


Klip č. 1 z prodloužené verze Hobit: Šmakova dračí poušť (2014)

Klip č. 2 z prodloužené verze Hobit: Šmakova dračí poušť (2014)





NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY