Trailer: Žena v černém je zpět, tentokrát jako Anděl smrti

Vydáno: 24.10.2014 10:15 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Od prvního dílu tohoto hororu se příliš nečekalo. Další role Daniela Radcliffa od vychození Bradavic a pokus o vymanění ze spárů Harryho Pottera, tak bylo milým překvapením, o čem tedy bude pokračování?
Já jsem se na první Žennu v černém podíval upřímně jen ze zvědavosti, jestli je vůbec nějaká šance, abych si dokázal odpojit Daniela Radcliffea od jeho v podstatě životní role. Z tohoto hlediska vyšel film spíše jako vítěz, jen možná chtělo tu roli trošku omladit, ale to je už na jiné téma. Tentokrát ovšem Radcliffe chybí, spolu s původním režisérem.

Coby náhrada poslouží méně známí kolegové jako Phoebe Fox, Helen McCrory a Jeremy Irvine. Režisérskou sesli naopak opanoval Tom Harper, proslavený seriálem Misfits: Zmetci.

Děj se odehrává během období druhé světové války, konkrétně v době bombardování Londýna. Během toho je skupina školáků evakuována, spolu s jejich krásnou učitelkou Evou, do bezpečí na anglickém venkově. Tam se děti jedno po druhém začínají chovat divně a Eva spolu s místním vojenským velitelem Harrym zjistí, že probudili temnou obyvatelku domu.

Samotná upoutávka ukazuje, že atmosféra by chybět nemusela, což je v poslední době největší problém konkurence. S odlehlejším barákem na venkově se dají dělat velké divy, „lekačky“ pak fungují podvědomě o něco lépe, takže i z takhle tuctového tématu můžeme pořád doufat ve slušný nášup v poloprázdném sále, těsně před půlnocí. Snad další trailery ukáží co nejméně.

Originální trailer filmu The Woman in Black: Angel of Death


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • jj jednicka byla paradni film... do cca 60. minuty... (th0ca, 24.10.2014 14:17) Reagovat

    jj jednicka byla paradni film... do cca 60. minuty. Pote ten konec... omfg omfg ten to totalne zazdil. Ale jinak mel paradni atmosferu, skoda toho nepovedenyho vydani na bluray.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY