Komiksy, LEGO a Harry Potter: Warneři odhalili své plány

Vydáno: 16.10.2014 11:44 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Studio Warner Bros. odhalilo své filmové plány na nadcházejících šest let dopředu. Kromě komiksových velkofilmů z univerza DC Comics plánuje také několik LEGO filmů a potvrzuje trilogii ze světa Harryho Pottera.
Fotografie z filmu LEGO® příběh / Omlouváme se za drobnou transformaci této novinky. Studio Warner Bros. včera totiž ohlásilo oficiální tiskovou zprávou své filmové plány na nadcházející léta - kromě deseti komiksových filmů z univerza DC Comics, v nichž se představí několik sólových projektů superhrdinů z Justice League a tři týmovky (těm se věnujeme v samostatné novince zde), se oficiálního potvrzení dočkaly také dvě další franšízy, a to LEGO a Harry Potter.

Rozšíření první značky je logickým krokem - LEGO® příběh platí za nejúspěšnější animovaný film letošního roku, u něhož byl ihned ohlášen sequel a několik potenciálních spin-offů. Snímky nyní mají i oficiální data premiéry. Nejprve v roce 2016 dorazí Ninjago, film Charlieho Beana, jenž se bude zaměřovat na postavy populárních ninjů z oblíbené stavebnicové série, v roce 2017 uvidíme The Lego Batman Movie, který bude režírovat Chris McKay a, jak už název naznačuje, bude sólovým příběhem populární postavy z prvního "lego" filmu. Pomyslnou trilogii kostičkových snímků završí v roce 2018 regulérní pokračování The Lego Movie 2.

Fotografie z filmu Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2Oficiálních dat premiér se dočkala také adaptace knížky Fantastická zvířata a kde je najít, která bude rozšířena do celé trilogie megafilmů vycházejících ze světa Harryho Pottera. Příběh magizoologa Mloka Scamandera odehrávající se skoro sedmdesát let před příchodem obrýleného čaroděje, bude rozkouskován do tří částí, které studio uvede do kin v listopadu let 2016, 2018 a 2020. K prvnímu dílu napsala scénář samotná J. K. Rowling a bude ho režírovat "potterovsky" prověřený režisér David Yates, jenž natočil i poslední čtyři díly čarodějnické ságy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY