Bill & Ted budou znovu cestovat časem

Vydáno: 12.10.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Telefonní budka na místo DeLoreanu. Účes a oblečení, které odpovídají "módě" osmdesátých let. Kultovní komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda se dočká pokračování, o kterém promluvil Keanu Reeves.
Keanu Reeves ve filmu  / John WickBrzy do kin vstoupí akční thriller John Wick, ve kterém hlavní roli ztvárnil Keanu Reeves. Ačkoliv je herec znám díky akčním rolím, někteří diváci si ho pamatují díky komediální roli v kultovní komediální sci-fi Skvělá dobrodružství Billa a Teda. V exkluzivním rozhovoru pro ComingSoon.net se zmínil, jak se to má s druhým pokračováním, tj. s třetím dílem, když jsou rebooty osmdesátkových kultů a cestování v čase trendy.

Scénář napsali Chris Matheson a Ed Solomon, tj. scenáristé a tvůrci původního Skvělého dobrodružství Billa a Teda. Nyní koluje po studiích, ale režisér je již známý. Přečetl si ho a je s ním spokojený, nic - s výjimkou absence financí - nebrání realizaci.

A kdo že má režírovat? Dean Parisot, mezi jehož nejlepší počiny patří komediální sci-fi pocta/parodie Galaxy Quest. Lépe to znít ani nemůže, zvlášť když je teď potvrzeno, že by se Reeves rád ke své roli vrátil. Umíte si představit, že byste znovu slyšeli Bruce Willise zpívat, jako tomu bylo v devadesátkách, nebo Seana Penna jako středoškolského zhulence z teenspoitation Zlaté časy na Ridgemontu?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY