Upřímná upoutávka k filmu Transformers: Zánik

Vydáno: 09.10.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Upoutávky se snaží nalákat na sestřih toho nejlepšího, přičemž u filmů Michaela Baye je problém, že ve výsledném filmu je to nejlepší, jenom natažené do podoby, kdy se cokoliv opojného stává ubíjejícím.
Plakát filmu Transformers: Zánik / Transformers: Age of ExtinctionSérie Transformers je velmi snadným terčem, a tak se někteří recenzenti a kritici rozhodli nepublikovat texty, které jsou víc generické než film, který hodnotí. O něco takového jsme se pokusili i na FilmServeru, když jsme publikovali názorově rozmanité ohlasy, velmi příznivou recenzi a rozhovor o estetické a významové pozoruhodnosti sequelu/rebootu Transformers: Zánik.

Pokud ale chcete na místo čtení analytických postřehů, interpretací a poetologických polemik zhlédnout pětiminutové video, dělající si z filmu a potažmo celé série legraci, podívejte se na "Upřímný trailer" níže. Kdo si zvykl na výrazný hlas spojený se sérií parodických videí ze sekce Honest Trailers, bude překvapen novou posilou. Fanoušci filmu, jsou-li nějací, si alespoň mohou zkrátit čas čekáním na blu-ray, které by mělo mít několik hodin bonusů a snad i na českém trhu jako vůbec první disk Dolby Atmos ozvučení.

Upřímná upoutávka k filmu Transformers: Zánik (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Tak to je bomba! I jejich další honest trailery.... (Anonym, 10.10.2014 09:13) Reagovat

    Tak to je bomba! I jejich další honest trailery. Díky za navedení!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY