Dredd ožívá. Vrátí se ve formě internetové minisérie.

Vydáno: 07.10.2014 10:00 - Martin Bubrín | foto: Lionsgate

Dredd se od doby svého uvedení v roce 2012 stal drobným kultem, u něhož se fanoušci dožadovali dalšího pokračování. To nakonec vznikne, ale trochu jinak než jste čekali.
Karl Urban ve filmu Dredd / DreddOhledně pokračování Dredda se mlží už několik let - snímek, jenž si svou věrností brutální předloze vydobyl uznání mezi diváky a kritiky, ale v kinech propadl, je vyžadován nejen fanoušky, kteří zuřivě podepisovali online petice za jeho vznik, ale i samotným představitelem hlavní role Karlem Urbanem, jenž měl zájem pro změnu o prequel originálu. Nic z toho se nakonec nestane, protože pokračování filmu s nekopromisním soudcem se dočká zcela jiného uvedení.

Místo filmu totiž dostaneme sedmidílnou minisérii, která bude od příštího měsíce streamována na internetu. Zadarmo. Projekt oživí producent Adi Shankar, jehož portfolio čítá tituly jako Zabít tiše, Dredd, Na život a na smrt a Mezi nárobními kameny. Co je důležitější, stojí také za dvěma internetovými kraťasy The Punisher: Dirty Laundry a Venom: Truth in Journalism, právě v jejichž stopách by mělo jít i pokračování Dredda

Zda se vrátí do hlavní role i Karl Urban, se dozvíme zřejmě během několika následujících dní. Pokud se ale ve fanouškovském pokračování mohl vrátit Thomas Jane, není důvod nevěřit, proč by se nemohl vrátit i představitel Dredda (lépe řečeno jeho brada, protože nikdy nesundá helmu). 

Níže zhlédněte snímek s Punisherem.

The Punisher: Dirty Laundry


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY