Dwayne Johnson povede Pobřežní hlídku

Vydáno: 03.10.2014 12:00 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Ano, slyšíte správně. Dwayne Johnson si zahraje hlavní roli v nové Pobřežní hlídce, kterou chystá studio Paramount Pictures. Dokáže být zdařilou náhradou za Mitche Buchanonna?
Fotografie z filmu  / BaywatchDwayne Johnson patří k nejobsazovanějším hercům současného Hollywoodu. Kromě aktuálního Hercula ho v budoucnu uvidíme také v pokračováních sérií Rychle a zběsile, Cesta na tajuplný ostrov, G. I. Joe nebo v katastrofickém snímku San Andreas a jako záporáka v komiksové adaptaci studia Warner Bros. Shazam. Nyní do svého portfolia přidává další roli, kterou není nic menšího než filmová verze kultovního devadesátkového seriálu Pobřežní hlídka.

V něm si Johnson zahraje hlavní roli, protože...upřímně, kdo jiný by si ji měl zahrát? Horu svalů bude v chystaném filmu režírovat duo Sean Anders a Dean Morris (Šéfové na zabití 2), které studio Paramount Pictures původně najalo jen na sepsání scénáře. Adaptaci seriálu o plavčících, kteří s oblibou běhají zpomaleně po plážích, nakonec ještě definitivně přepíše Justin Malen (Zkažená úča 2), což by mělo znamenat konečnou zelenou pro projekt.

Zatím není jasné, kdo si v něm kromě Johnsona zahraje, ani kdy bychom ho mohli vidět v kinech. Dříve než za jeden až dva roky to ale nebude.

Intro seriálu Pobřežní hlídka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY