Avengers 3: Čeká nás dvoudílné finále marvelovské série?

Vydáno: 29.09.2014 18:18 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Teprve za rok do kin dorazí druzí Avengers, takže ti třetí mají před sebou minimálně čtyři roky. Nicméně se začínají objevovat první fámy ohledně závěrečné týmovky, která vypadá jako největší film všech dob.
Wallpaper filmu Strážci GalaxieVelkolepá finále výnosných značek mají většinou dva díly - Harry Potter, Hunger Games, Divergence, Twilight jsou zářným příkladem tohoto trendu. Nyní je tady možnost, že se k epickému závěrečnému zúčtování přidají i Avengers 3. V pořadí již třetím crossoveru by mělo dojít k završení většiny dějů a osudů postav marvelovského univerza, na což podle stránek The Daily Marvelite jeden film rozhodně stačit nebude. V trojce, která je předběžně naplánována na rok 2018, by se totiž všichni dosavadní hrdinové měli spojit proti nějvětšímu padouchovi Thanosovi (ten se objevil v titulkové scéně Avengers a měl cameo ve Strážcích Galaxie).

A na to je jeden film málo. Výše zmíněný server totiž informuje o tom, že Avengers 3 budou snímek dvoudílný - není sice jasné, zda bude jedna dějová linie rozdělena do dvou, nebo dvě samostatné linie, každopádně bychom se měli dočkat následujícího. V první části budou s Thanosem bojovat jen Avengers, zatímco v druhé části jim přijdou na pomoc Strážci Galaxie. Plán nezní rozhodně nelogicky, takže můžeme v průběhu příštích měsíců (let) očekávat jeho potvrzení, nebo vyvrácení.

Vy byste si dali dvojité finále líbit?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY