X-Men: Budoucí minulost se v budoucnosti dočká prodloužení

Vydáno: 26.09.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

V první polovině příštího měsíce na DVD a Blu-rayi vychází kinoverze X-Men: Budoucí minulost. Bude sice mezi bonusovými materiály obsahovat vystřižené scény (s audiokomentářem režiséra), ale ty nebudou všechny.
BD obal filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastPřed premiérou se mluvilo o rozsáhlé sekvenci s Rogue, která byla z filmu nakonec vystřižena jednak proto, že by navyšovala délku, jednak proto, že odváděla pozornost od hlavního konfliktu a ústředních postav. Na Twitteru bylo potvrzeno, že se dočkáme prodloužené verze, ale nakonec se ukázalo, že jí nebude hned první Blu-ray/DVD edice, jež se do České republiky dostane 8. 10. 

Variety přineslo zprávu, že bychom se prodloužené verze, odlišené od kinosestřihu dodatkem "Rogue cut", měli dočkat v první čtvrtině příštího roku. Vedle pasáže s Rogue by měly být do filmu přidány další scény, a tak bude celková stopáž navýšena o více než deset minut. Vedle toho je slibován i detailní pohled za kulisy, který se svou výbavou snad bude rovnat bonusové náloži "původní" trilogie. Otázkou je, jestli se druhého - rozšířeného - vydání dočkáme i u nás, když není zrovna zvykem vydávat "znovu" stejný titul, pouze delší a po bonusové stránce vybavenější.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY