Pýcha, předsudek a zombie hrají Hru o trůny

Vydáno: 25.09.2014 17:16 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Alternativní verze klasického románů Pýcha a předsudek se konečně začala natáčet a ke svému osazení přibrala několik zvučných jmen. Kdo z populárního seriálu Hra o trůny se postaví proti nemrtvým?
Lena Headey, Charles Dance ve filmu Hra o trůny / Game of ThronesJane Austen se nepřestává obracet v hrobě, ale filmová verze její Pýchy a předudku okořeněná o zombies nabývá stále jasnějších kontur. Snímek Pride and Prejudice and Zombies byl ohlášen již před několika lety, vývoj této odvázané látky se však poněkud zasekl - nyní však přichází informace, že bychom se jí s konečnou platností měli dočkat už příští rok. Zombie apokalypsu 19. století, která započne v malé britském městečku, podle předlohy Setha Grahame-Smithe (Temné stíny, Abraham Lincoln: Lovec upírů) spáchá režisér Burr Steers (Znovu 17, seriál Tráva).

Samotné natáčení odstartovalo již včera. Kromě stávajícího obsazení, které čítá několik vycházejících britských hvězd jako Matt Smith (Mr. Collins), Lily James (Elizabeth Bennett), Sam Riley (Mr. Darcy) nebo Douglas Booth (Mr. Bingley) se na poslední chvíli k hercům přidávají také dva Lannisterové. Řeč je samozřejmě o Charlesi Danceovi a Leně Headey, kteří ztvárnili v populárním seriálu Hra o trůny Tywina a Cersei. Zatím však není jasné, koho si v připravovaném snímku zahrají.

Boje s dobovými předsudky a nemrtvými se dočkámě někdy v roce 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY