Colin Farrell potvrzen do druhé sezóny Temného případu

Vydáno: 21.09.2014 17:00 - | foto: Falcon

V rozhovoru pro The Sunday World Colin Farrel potvrdil, že bude hrát jednu z hlavních rolích v druhé sezóně seriálu Temný případ. Více informací v článku.
DVD obal filmu Temný případ / Ve středu 24. srpna u nás vychází DVD a Blu-ray první sezóny hixploatační detektivky Temný případ, která patří k nejlepším seriálům vůbec. Druhá sezóna bude mít nového režiséra (a dle všeho ne jednoho), obsazení i zápletku, ale i tak je očekávaná, protože ji stejně jako první napíše Nic Pizzolatto.
Prvním potvrzeným jménem je Colin Farrell, o jehož účasti se spekulovalo od samého začátku. V rozhovoru pro The Sunday World řekl, že bude v druhé sezóně, je z toho velmi nadšený a je rád, že se bude natáčet v Los Angeles, a tak bude moct být i se svými dětmi. Opětovně by se mělo jednat o osm epizod a produkce je naplánována na pět měsíců. Které z dalších jmen, která se v souvislosti s Temným případem spojovala, bude potvrzeno jako další? Justin Lin? William Friedkin? Vince Vaughn? Taylor Kitsch? Elisabeth Moss? Rachel McAdams? Jessica Biel?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY