Nové scény v upoutávce na rozšířenou verzi druhého Hobita

Vydáno: 18.09.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

"Neviděli jste Hobit: Šmakova dračí poušť, dokud jste nezhlédli rozšířenou verzi," zazní v upoutávce na prodlouženou Blu-ray edici, která vychází 4. listopadu tohoto roku. Na trailer se podívejte v článku.
Plakát filmu Hobit: Bitva pěti armád / Hobit: Šmakova dračí poušť bude na Blu-ray delší o dvacet pět minut scén, ve kterých se vedle více akce objeví i zcela nové postavy. A jako tomu bylo u prodloužené verze prvního dílu Hobit: Neočekávaná cesta, i tento bude mít dva bonusové disky, na kterých bude devět hodin přídavných materiálů v podobě dokumentů.

Žádná bližší specifikace, na co featuretty budou zaměřeny. Zato ale vyšla upoutávka, ve které jsou k vidění jak krátké záběry z dokumentů (zaměřených mj. na tvorbu titulní atrakce v podobě draka Šmaka), tak i nové scény. Vedle prodloužení některých scén s vedlejšími postavami se dočkáme i postav zcela nových. Přece jenom dvacet pět minut tvoří celý jeden akt, a tak by snad nemělo dojít k narušení vyváženého rytmu kinoverze. Trailer zhlédněte níže:

Upoutávka na rozšířenou verzi filmu Hobit: Šmakova dračí poušť (2014)



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY