Andrew Garfield viní studio z vad Amazing Spider-Mana 2

Vydáno: 12.09.2014 21:00 - | foto: Columbia Pictures

Nestává se příliš často, aby se nějaký hollywoodský herec, který má smlouvu se studiem, otevřeně vyjádřil a byl kritický vůči producentům. Andrew Garfield to však udělal.
Andrew Garfield ve filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2Andrew Garfield na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu propagoval svůj snímek 99 Homes. Součástí toho byly i rozhovory. Během jednoho z nich - určeného pro The Daily Beast - byl dotázán na Amazing Spider-Man 2. Byl (překvapivě) kritický, ale zastával se naivními diváky a fanoušky nejvíce napadaných aspektů.

Řekl, že na rozdíl od kritiků četl scénáŕ Roberta Kurtzmana a Roberta Orciho a měl ho opravdu rád. Problém ale vidí v tom, že film fungoval jako celek. Během před-produkce, produkce a post-produkce ovšem na žádost studia a producentů byly odstraněny některé pasáže, které nejsou příliš k vidění v komiksových adaptacích. Mínil tím například celou linii prozkoumávající, jaké to je být sirotkem. Ovšem na žádost zodpovědných lidí, kteří chtěli více akce a méně dramatu, tyto sekvence musely jít pryč.

Míní, že negativní odezva byla dána tím, že (a) šlo o již pátého Spider-Mana za poměrně krátkou dobu, že (b) toho ve filmu bylo až příliš, (c) že to nedrželo pohromadě, (d) že tonálně se snímek taktéž rozpadá. Nemá ale nic proti konstruktivní kritice, kterou vítá, protože se z ní může poučit. A to mají tvůrci rozhodně v plánu.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY