Necenzurovaný alternativní úvod k teen komedii Sousedi

Vydáno: 11.09.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Sousedi utržili v kinech celosvětově přes 265 milionů dolarů, a to přesto - nebo právě proto, že - jde o mládeži nepřístupnou, byť teenagerovskou komedii. Podívejte se na necenzurovaný alternativní úvod, který je pro 18+.
Koncem měsíce vychází ve Spojených státech na DVD a Blu-ray teenagerovská komedie Sousedi. V rámci propagace byl zveřejněn necenzurovaný alternativní úvod, na který se můžete podívat níže - s příslibem, že na nosičích pro domácí kina toho bude mnohem, mnohem více, jak to u podobných - z části improvizovaných - komedií bývá. V nepoužitém dvouminutovém "prologu" zjišťujeme, proč se bratrstvo muselo přestěhovat... a také se seznamujeme s každým výraznějším členem, který je jasně typizován, a tak snadno rozpoznán.

A důvod nepřístupnosti? Ve videu se sprostě nádává, hulí ilegální substance a masturbuje (nikoliv však najednou, pěkně postupně, aby byli členové bratrstva charakterizováni). A montáž předností Zaca Efrona potěší všechny, kteří snímek interpretovali jako queer (vážně, v té komedii je víc money-shotů na obnaženého Efrona než na opačné pohlaví).



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY