Trailer: Je Equalizer nejdrsnější role Denzela Washingtona?

Vydáno: 05.09.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V novém akčním thrilleru se spolu znovu spojí režisér Antoine Fuqua a herec Denzel Washington, kteří v minulosti natočili úspěšný Training Day. Bude Equalizer jejich další povedenou spoluprací?
Denzel Washington hraje úplně normálního zaměstnance velkoskladu, který žije obyčejným životem...to by se ale snímek nemohl jmenovat Equalizer a být remakem stejnojmenného akčního seriálu, v němž hlavní hrdina ztvárňuje bývalého příslušníka Black Ops, jehož si na základě inzerátu můžete objednat a on vyřeší vaše problémy. V aktuálním remaku však Robert McCall pověsí svou kariéru na hřebík, ale nakonec je nucen se ještě jednou vrátit do akce a zachránit unesenou dívku (Chloë Moretz) ze spárů ruských mafiánů.

I druhý trailer utvrzuje v tom, že Washington dává vzpomenout na roli nesmlouvavého drsňáka z filmu Muž v ohni, tentokrát však nebude používat rafinované metody mučení, ale stopky, s nimiž si přesně vypočítá, jak dlouho bude trvat vyklizení místnosti od padouchů. Minulá spolupráce s režisérem na Training Day vynesla herci Oscara, Equalizer však nijak nezastírá, že půjde spíš o jednoduchou akční žánrovku "neesonovského" střihu šmrncnutou oldschoolovou atmosférou než o vážně míněný thriller.

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete také tři nové plakáty.

Originální trailer #2 filmu Equalizer


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY