X-Men: Apocalypse se bude natáčet v Montrealu

Vydáno: 05.09.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Premiéra X-Men: Apocalypse má premiéru stanovenou na 26. května 2016, což u trikově náročného blockbusteru znamená, že by se měl začít natáčet co nejdřív. A právě o tom bude následující novinka.
Obrázek komiksu X-Men: ApocalypseMontrealský deník, zacílený na frankofonní obyvatele, potvrdil, že X-Men: Apocalypse se alespoň z části bude natáčet v Montrealu. Výstavba dekorací by měla začít koncem tohoto roku. Samotné natáčení je pak naplánováno od dubna příštího roku, aby bylo dost času na náročnou - především trikovou - postprodukci. Film by stejně jako první dvě části původní trilogie a nedávný cross-over X-Men: Budoucí minulost minulost měl režírovat Bryan Singer.

Otázkou je, jestli tomu tak nakonec bude, protože kdo sleduje bulvár, ví, že Singer byl spolu s několika dalšími předními osobnostmi Hollywoodu obviněn ze zneužívání mladistvých. Obvinění jednak může vést studio ke strachu z mediálního obrazu filmu, spojeného s daným tvůrcem, a najít jiného režiséra. A pak je zde narušení časového plánu, kdyby se celá kauza skutečně dostala k soudu a znemožňovala by Singerovi film režírovat.

Obrázek komiksu X-Men: ApocalypseV následujících měsících uvidíme, jak se celá záležitost vyvine. Málokdo z komiksových/filmových fanoušků by si totiž přál, aby režii přebral kdokoliv jiný, protože vzpomínky na X-Men: Poslední vzdor jsou stále ještě čerstvé. Na druhou stranu by asi málokomu vadilo, kdyby projekt "zachránil" Matthew Vaughn, který sérii znovu oživil s prequelem X-Men: První třída. A právě na mladé X-Meny by se X-Men: Apocalypse mělo zaměřovat. Ví se zatím pouze to, že záporákem bude titulní Apocalypse, dění je zasazeno do 80. let a vedle starých známých by se měli objevit Gambit a Nightcrawler. Ok, oba už byli k vidění v předchozích x-menovkách, ale vždy měli poměrně malou - i když třeba jako Nightcrawler důležitou - roli.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY