Drákula: Neznámá legenda v novém traileru

Vydáno: 02.09.2014 18:15 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Luke Evans je Drákula v další verzi klasického příběhu, tentokrát vyprávěného v oparu trikových atrakcí a akčních scén. Bude Neznámá legenda zábavné béčko, nebo další propadák typu Já, Frankenstein?
Drákula: Neznámá legenda má v Americe premiéru už za několik týdnů, tak je nutné pořádně přitvrdit na kampani. I když - jak se to vezme. Ani druhý trailer totiž nepřichází s bůhvíjak přesvědčivým materiálem a především variuje styl a záběry předchozí, červnové upoutávky. Opět tedy můžeme být svědky dalšího z origin příběhů, v němž se kníže Vlad III. pro záchranu svého lidu obětuje a přijme "temnou stranu Síly", aby se poté mohl existenciálně užírat a efektně se proměňovat v netopýry.

To by ostatně mělo zajistit spoustu trikových a akčních momentů, které jsou naplno zúročovány v bitevních scénách (scéně?), kde bude titulní Drákula pomocí svých nových schopností likvidovat tisícičlenné armády. Bude to stačit alespoň na ucházející podívanou? Neznámé legendě budou diváci zřejmě věřit až v době, co na ni vyjdou pozitivní recenze, do té doby se k tomuto mixu akčního výplachu a hororového fantasy stavíme spíše skepticky.

Trailer zhlédněte níže. Snímek dorazí do kin 16. října.

Mezinárodní trailer filmu Drákula: Neznámá legenda


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY