Trailer: Nicolas Cage je... vyvrhel... a bílý duch

Vydáno: 21.08.2014 17:15 - | foto: facebook tvůrce

Nicolas Cage je out. Špatně, znovu. Nicolas Cage je Outcast v historické epice, jejíž trailer dává zapomenout na to, že titulní hvězda ještě nedávno hrála ve filmech jako Joe či Frozen Ground.
Nicolas Cage. Akční hvězda (Skála, Con Air). S Oscarem (Leaving Las Vegas). Bejvávalo, chtělo by se napsat. Volbou posledních projektů (Zmrzlá zem, Tokarev, Joe) Cage dával najevo, že by se rád vrátil jako respektovaný herec, jímž kdysi býval. Nové směřování vlastní kariéry potvrdil i v několika rozhovorech, ale pak se začalo spekulovat o pokračování Lovců pokladů a vyšla upoutávka na Outcast, a tak veškerá slova vyznívají naprázdno.

Na oficiální upoutávku na historickou akci Outcast se můžete podívat níže. Vedle Nicolase Cage (ve vedlejší roli, v níž jako tradičně démonicky přehrává) je v ní k vidění Hayden Christensen, jehož proslavila role Dartha Vadera... předtím, než se stal Darthem Vaderem (Star Wars: Epizoda II - Klony útočí a Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů).

Filmaři si nejspíš řekli, jak by to vypadalo, kdyby se Star Wars (Hvězdné války) přemístily ze vzdálené galaxie do vzdálených časů a jediovskému padawanovi dělal Mistra "nakoksovanej" Yoda v lidské verzi a s účesem fanouška ZZ Top. Nedokážete si něco podobného představit? Pokud máte chabou fantazii, je pro vás níže určen trailer (a obrázky výše v galerii):

Oficiální upoutávka k filmu Outcast (2015).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY