Bruce Willis v klipech z akčního thrilleru The Prince

Vydáno: 18.08.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Možná jste se vrátili z Expendables 3: Postradatelní a říkáte si, co dělal Bruce Willis, že se v nich ani na chvíli neobjevil. Inu, dal přednost pokračování Sin City a akčnímu thrilleru The Prince.
Plakát filmu  / The PrinceJak trefně poznamenávají zahaniční weby, ze Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil jsme viděli velkou spoustu materiálů (upoutávky, spoty, klipy), z The Prince zatím s výjimkou upoutávky skoro nic. To ale napravují klipy, na které se můžete podívat níže. Zápletka zní otřepaně (a obsazení je jí adekvátní), a tak ani není divu, že film nemá u nás stanovenou kinopremiéru.

O čem že The Prince je? O bývalém zabijákovi, kterému je unesena dcera, a tak se musí naposled střetnout se svým protivníkem, který je za to zodpovědný. Po boku Bruce Willise se objeví John CusackJason Patric, 50 Cent a korejská hvězda Rain. A to v režii Briana A Millera, který ve dvou krátkých ukázkách dokazuje, že umí rozestavět postavy před kamerou a potrpí si na delší záběry, než je v současnosti normou. 

Klip z filmu The Prince (2014).






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY