Hobit: Šmakova dračí poušť ve sběratelských edicích

Vydáno: 14.08.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Kinoverze druhého dílu Hobita s podtitulem Šmakova dračí poušť u nás vyšla na DVD a Blu-ray discích v několika edicích, včetně varianty ve steelbooku a sběratelské se soškou. Jak se to bude mít s prodlouženou verzí?
BD obal filmu Hobit: Šmakova dračí poušť / The Hobbit: The Desolation of SmaugSběratelé by neměli být zklamáni, a to ani v případě našeho trhu. (Vzpomínáte, jak v Německu a dalších zemích byla vydána prodloužená verze Hobit: Neočekávaná cesta se soškou Gluma a Bilba Pytlíka z ikonické sekvence Hádanek ve tmě, ale k nám se nedostala?) Hobit: Šmakova dračí poušť se dočká hned několika verzí, přičemž tou nejzákladnější bude trojdisková s o 25 minut delším sestřihem a dvěma disky bonusů, jichž by mělo být více než devět hodin. Dva disky si přidá o něco dražší varianta s trojrozměrnou verzí filmu, který bude z důvodu co nejvyšší obrazové i zvukové kvality na dvou nosičích.

Nejdražší budou dvě sběratelské limitované edice, které budou představovat těžkou volbu pro ty, kteří mají rádi jak sošky, tak různé předměty. A nebo se jim předvánoční nakupování pěkně předraží, protože jedna - se soškou s výjevem z akční scény na řece - vyjde na necelé tři tisíce, zatímco druhá - s klíčem Ereboru - o tisícikorunu míň, tj. na necelé dva tisíce.

BD obal filmu Hobit: Šmakova dračí poušť / The Hobbit: The Desolation of SmaugKoho nezajímají předměty navíc, bude potěšen(a), že o 25 minut delší sestřih na filmovém disku/filmových discích bude audiokomentář režiséra, scenáristy a producenta Petera Jacksona a spoluscenáristky a spoluproducentky Philipy Boyens a krátký dokument Nový Zéland: Domov Středozemě, část 2. Stěžejní ale bude dvojce Přídavků s pořadovým číslem devět a deset. Proč tak vysoká čísla? Protože Pán prstenů: Společenstvo prstenu mělo jedna a dvě, a tak to šlo dál až k Hobitovi. V devíti hodinách by mělo být pokryto vše podstatné od předprodukčního procesu až po samotnou postprodukci, které se snad dostane většího pokrytí než v případě předchozího dílu. 
 


Prodloužená scéna z filmu Hobit: Šmakova dračí poušť (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Vždycky mě strašně mrzí, když v tom filmu ne... (Anonym, 14.08.2014 11:34) Reagovat

    Vždycky mě strašně mrzí, když v tom filmu nejsou nějaké části, většinou ty nejlepší. Mohli by to taky nadabovat a pak to prodávat celé.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY