Mrs. Doubtfire - Táta v sukni 2 nebude?

Vydáno: 13.08.2014 05:00 - | foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Herec Robin Williams byl včera nalezen mrtvý. S největší pravděpodobností spáchal sebevraždu. Co to znamená pro plánované pokračování Mrs. Doubtfire - Táta v sukni?
Plakát filmu Mrs. Doubtfire - Táta v sukni / Mrs. DoubtfireMrs. Doubtfire - Táta v sukni byla role, díky které si Robin Williams získal velkou popularitu mezi většinovým publikem. Rodinná komedie z roku 1993 se stala hitem, když v kinech utržila přes čtyři sta milionů dolarů (celosvětově) a patří mezi nejreprízovanější tituly na kabelové televizi. Studio Fox se proto snaží o vznik pokračování již víc než dekádu, ale poslední dobou to vypadalo, že je vše na dobré cestě. Režisér původního snímku Chris Columbus se měl postarat i o pokračování a scenárista David Barenbaum se pravidelně s Williamsem scházel a pracovali na druhé verzi scénáře. Vše ale zkomplikovala neočekávaná sebevražda Robina Williamse. 

Co to pro projekt znamená? Nic nebylo oficiálně oznámeno, ale Barenbaum předpokládá, že dvojka nevznikne. Rozhodnutí by to bylo logické, protože by veřejnost na existenci pokračování nahlížela jako na pouhou exploataci ziskuchtivého studia, což by se mohlo podepsat na tržbách, a star-power přece jenom byla odvislá od účasti Williamse, nikoho dalšího z tvůrců či dalších herců spojených s "jedničkou".
 
Režisér Chris Columbus k tomu stihnul dodat, že s Williamsem byl kamarád 21 let a že jejich děti společně vyrůstaly. Byl to Williams, kdo Columbuse přesvědčil, aby žil v San Franciscu. "Svět byl lepším místem, když v něm Robin byl. Jeho odkaz bude nadále žít," řekl tvůrce, který nastartoval sérii filmů s Harry Potterem. 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY