Marvelovský arcizáporák Thanos na první oficiální fotce

Vydáno: 02.08.2014 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Včera vstoupili v Americe do kin Strážci Galaxie, kde se v malé úloze představí i záporák Thanos, kterého jsme mohli vidět na konci Avengers. A studio Marvel ho nyní odhaluje na první oficiální fotografii.
Josh Brolin (Comic Con)V době internetu lze něco utajit jen stěží. Výskyt Thanose, tzn. nejmocnějšího záporáka marvelovského univerza, jenž se krátce odhalil v titulkové scéně Avengers, ve Strážcích Galaxie měl nejspíše zprvu být překvapením pro fanoušky, v jednom z rozhovorů to ale "prokecl" režisér James Gunn - tak se začalo s padouchem pracovat systematicky. Nejprve byl obsazen jeho představitel Josh Brolin, následně potvrzena jeho role ve Strážcích, nyní dokonce odhalena i jeho oficiální podoba. Studio jí zveřejnilo ve stejný den, kdy film vstoupil do kin - a to formou videa z Comic Conu.

"Šílený titán" na ní sedí na svém trůně a ten, kdo film již viděl, ví, že se v něm objeví víceméně jen v drobné cameo roli (později také jako hologram). S Thanosem jako hlavním záporákem už mnozí počítali v druhých Avengers, ale tam nakonec dostal prostor robotický Ultron - je tedy jasné, že si ho studio schovává až na finální zúčtování do třetího dílu (předpokládaná doba premiéry v roce 2018), kde by se proti němu měli postavit Avengers a Strážci Galaxie společně. Třeba ho ale uvidíme ještě dříve - v Avengers: Age of Ultron to nebude, ale větší roli by mohl hrát ve Strážcích Galaxie 2, které uvidíme 28. července 2017

Fotografii Thanose najdete v galerii. Níže zhlédněte ohlédnutí za marvelovskými Fázemi I a II.

Marvel's Phase 1 & 2 - A Look Back


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY