Noc v muzeu 3: Exponáty ožívají znovu v traileru

Vydáno: 30.07.2014 16:44 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ben Stiller již potřetí hraje muzejního hlídače, za jehož noční směny ožijí veškeré exponáty. V nejnovějším pokračování s podtitulem Secret of the Tomb se pokusí zachránit Britské muzeum v Londýně.
Noc v muzeu 3 bude mít premiéru přesně rok poté, co si Ben Stiller zahrál ve Walteru Mittym a jeho tajném životě. Nelze si představit větší kariérní obrat, než přechod od osobitého a originálního snímku k té nejpodbízivější hollywoodské mainstreamové produkci. U série Noc v muzeu to platí jen dvojnásob - příběh o hlídači v muzeu, kde během noci oživnou exponáty, se díky komerční úspěšnosti předchozích dílů dočkává i dalšího pokračování. Bude v něčem jiné? Děj se z Ameriky přesouvá do Londýna, jinak zůstává vše při starém.

Trilogie Shawna Levyho si nijak netají tím, že jde vlastně o hraný animák určený pro ty nejmenší diváky. Nikoho tedy nepřekvapí spousta infantilního humoru, zábavných scének a akčních scén (nejen) s oživlými exponáty (místo tyranosaura se dočkáme triceratopse). Komu však nevadí banda přehrávajících charakterních herců jako Ben Kingsley nebo Robin Williams a britské ladění, mohl by s dětmi tuto výpravu do kina přežít.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete plakát a tři fotografie.

Originální trailer filmu Noc v muzeu 3


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY