Přidá se Dwayne Johnson k Postadatelným?

Vydáno: 30.07.2014 13:30 - | foto: Lionsgate

Expendables: Postradatelní 3 již před premiérou kolují v DVD kvalitě po netu, což může mít negativní dopad na tržby z kin. Série proto bude potřebovat hvězdu, která by do sálů přivedla další - mladší - diváky.
Dwayne Johnson ve filmu Hercules / HerculesBude jí Dwayne Johnson, který je známý spíše pod přezdívkou The Rock? Zeptali se ho, jestli by chtěl hrát ve franšíze, ve které by se objevil po boku dvou akčních vysloužilých hvězd, Sylvestera Stallona a Terryho Crewse. Odpověděl, že pokud naráží na Expendables, tak ano, ale pod jednou podmínkou, která nezní jako úplně špatný nápad, i když to bylo - doufejme, že sebeironické - chvástání.

Dodal totiž, že by nechtěl být v týmu Postradatelných, nýbrž že by byl proti nim. Každého z nich by si vyhledal a likvidoval je, přičemž jeho hláška by byla: "Pošlu tvou duši do nebe, protože tvá prdel je má." Nechal by žít jenom Rondu Rousey, protože by potřeboval někoho na trénování, a Terryho Crewse, protože bude potřebovat i někoho na poměřování svalů. 

Pokud si trojka navzdory úniku na net povede dobře, určitě se někdo "Rockových" slov chytne - a doufejme, že i nastíněné zápletky, protože pokud sérii dosud něco chybělo, byl by to opravdu pořádný záporák, který by týmu dal zabrat. O všem ale rozhodne komerční úspěch komiksové adaptace Hercules s Johnsonem v hlavní roli. Bude-li ten nemalý, bude hrát komiksového superhrdinu u Marvelu, což je rozhodně lukrativnější nabídka než účast ve čtvrté části franšízy pro nechtěné a nepotřebné. 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY