Teen bestseller Labyrint: Útěk v novém traileru

Vydáno: 29.07.2014 18:27 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Hunger Games, Divergence, Dárce a nyní i Labyrint: Útěk. Studia to zkrátka ve velkém zkouší s adaptacemi young adult novel, z nichž ta nejnovější odhaluje nový trailer, který sklidil pozitivní odezvu na letošním Comic Conu.
Wes Ball natočil v roce 2012 krátkometrážní animovaný snímek Ruin, na základě něhož si ho studio vybralo pro adaptaci YA novely Labyrint: Útěk. Není divu, když šlo o dynamickou akční scénu z postapokalyptického světa, která ukázala velký tvůrčí potenciál. Ten bude zřejmě zužitkován i letos v září, kdy do kin dorazí další pokus o nastartování teen série podle knižního bestselleru. The Maze Runner (originální název) na to ale má, protože vypadá jako diváčtější variace na Pána much zkřížená s hororem Kostka.

Banda bezejmenných teenagerů se totiž jednoho dne probudí vedle tajemného bludiště a neví, jak se tam dostala, ani kdo je. Za to ví, že jejich jediným cílem je přežít. Nový trailer filmu, jehož několikaminutová ukázka prý vyvolala na Comic Conu nadšený aplaus, však vypadá ještě výživněji než ten předchozí, takže se zřejmě cílová skupina nemá o co bát. Vlastně ani předlohou nepolíbený návštěvník kina, protože ten si zajde na solidně odsýpající akční řemeslo.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer #2 filmu Labyrint: Útěk


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY