Blackhat: Chris Hemsworth v kyberthrilleru Michaela Manna

Vydáno: 27.07.2014 15:30 - | foto: facebook tvůrce

Na Comic-Conu nejsou představovány pouze komiksové adaptace či pokračování, ačkoliv by se to tak mohlo zdát. Místo mají i originální projekty, jako je kyberthriller Michaela Manna, který dostal název a upoutávku.
Fotografie z filmu  / CyberDo nedávna se o posledním filmu velkého propagátora digitálních kamer hovořilo jako o "Zatím nepojmenovaném kyberthrilleru Michaela Manna"; případně jako o Cyber, což je název, pod kterým byl snímek veden na několika databázích. Nedávno ale uživatelé Twitteru zjistili, že Cyber bude nakonec Blackhat.

Návštěvníci Comic-Conu měli možnost zhlédnout i první trailer, který zatím nebyl zveřejněn na netu (ani v CAM verzi), a tak je znám pouze textový popis. Chris Hemsworth hraje hackera, který sedí ve vězení. Je z něj ovšem vytáhnut, aby předešel teroristické hrozbě, protože vláda neví, jak si poradit se sofistikovanými hackery.

Upoutávka připomíná spíše Collateral než Veřejné nepřátele, tvrdí ti, kteří byli v Hale H, kde byla na Comic-Conu odpromítána. Začíná se záběry na techniku, které jsou podbarveny voice-overem, jenž se ukáže býti teroristickou hrozbou. Teroristům přitom nejde ani o peníze, ani o politiku, což je v rámci žánru značně nekonvenční. Následuje několik vtipných dialogových výměn mezi Hemsworthem a agenty ("Rozsudek vám nezkrátíme, nejde o dohodu." - "Teď už ano.") a Hemsworthem a záporákem ("Vím, co děláte!"). A nakonec trochu akce. 

Nemůžeme se dočkat.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY