Krotitelé duchů se začnou natáčet příští rok, říká Aykroyd

Vydáno: 25.07.2014 21:00 - | foto: Columbia Pictures Corporation

Dan Aykroyd mluvil o Krotitelích duchů III. Zase. Na Chrise Cartera slibujícího neustále další Akta X zatím nemá. Pokud by nešlo o množství, ale míru nenaplněných slibů, Aykroyd by pomyslný souboj s Carterem vyhrál.
Fotografie z filmu Krotitelé duchů II / Ghostbusters IIDan Aykroyd má nový film. Ne, nejsou to Krotitelé duchů III. Jde o Get on Up. O co? To je jedno, důležité je, že během propagace své novinky v pořadu The Today Show řekl, že by se trojka Vy-víte-čeho měla začít natáčet v příštím roce na jaře. V jiném rozhovoru - pro Carson Daly - zase prozradil, že teď se nachází ve fázi předprodukce. Buďme upřímní, v té jsou již několik let a buď projekt brzdí Bill Murray (přehrál se do vážnějších poloh), Harold Ramis (začátkem tohoto roku zemřel) - a naposledy Ivan Reitman (ne, nechce režírovat).

Diskutovalo se o náhradách, ovšem krátce po objevení jmen jako Phil Lord či Chris Miller. Ani jeden z nich ale nechtěl franšízu znovu nastartovat, přestože první díl letos oslavil výročí a početnou fanouškovskou základnu stále má.

Poté se začlo spekulovat o jménu Ruben Fleischer. Jeho převzetí režie po Reitmanovi nebylo potvrzeno, ale nikdo se ani neměl k tomu, aby tuto spekulaci vyvrátil. Fleischer stojí za velmi povedenou, sebeuvědomělou zombie komedií Zombieland, ve které si zahrál Bill Murray, jež si v ní utahuje z Krotitelů duchů. Že by Fleischer byl tím stmelovacím prvkem, který dokázal Murrayho přesvědčit? Už jednou se mu povedlo "hlas Garfielda" navléknout do ikonického kostýmu, snad se mu to povede i podruhé na jaře roku 2015.

Děkovná řeč na Scream Awards 2010


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY