Jedinečná možnost diskuze s Jaredem Letem o dokumentu Artifact

Vydáno: 28.06.2014 08:00 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Držitel Oscara a frontman kapely 30 Seconds to Mars nabízí svým fanouškům neuvěřitelnou šanci v kinosále pražského Atlasu za jeho přítomnosti diskutovat o dokumentu, který s kapelou natočil o souboji s vydavatelstvím.
Plakát filmu  / ArtifactV pondělí 30. června vystoupí 30 Seconds To Mars v pražské Tipsport areně a u příležitosti turné Love, Lust, Faith and Dreams Jared Leto osobně uvádí ve vybraných koncertních městech tento oceňovaný dokument. Ani Praha není výjimkou a tak již tuto neděli ve 13:00 v kině Atlas proběhne projekce, po které se dostaví i sám Jared a bude diskutovat se svými fanoušky. V čem je tedy háček? Ona VIP vstupenka, která toto všechno zahrnuje, bohužel není ve stejné cenové kategorii jako vstupenka do multikina, ani v kategorii lístku na koncert. Pokud opravdu chcete fotku s Panem Nikdo, ano i toto je v ceně, připravte si 250 dolarů, tedy něco přes 5 000 korun. Je to příliš? To už záleží na každém fanouškovi zvlášť, taková příležitost se bude jen těžko opakovat a Artifact není druhem filmu, který by plnil kinosály po celém světě, svého diváka si tedy musí najít jinak.

Mnoha cenami ověnčený dokument z režie Jareda Leta pod pseudonymem Bartholomew Cubbins podrobně mapuje vznik třetího alba této kapely, „This Is War“ v letech 2008-2009, a především soudní boj s hudebním vydavatelstvím Virgin/EMI, které kapelu před pár lety žalovalo o 30 milionů dolarů za nedodržení smluvních podmínek.

Vstupenky můžete zakoupit zde.

Originální trailer filmu Artifact


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY