Další spin-off Star Wars natočí režisér Kroniky

Vydáno: 04.06.2014 18:32 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Star Wars: Epizoda VII má premiéru za rok a půl, to však nebrání Lucasfilmu, aby jako na běžícím páse oznamoval další spin-offy. Kromě Garetha Edwardse další z nich natočí Josh Trank.
Josh Trank při natáčení filmu Kronika / ChronicleAčkoliv aktuálně pilně pracuje na rebootu Fantastické čtyřky, nic nebrání tomu, aby se poohlížel po dalších projektech - nebo spíše aby se ony poohlížely po něm. Řeč je o Joshi Trankovi, režisérovi, jenž má za sebou povedený debut Kronika, a který se dostal do hledáčku studia Lucasfilm ohledně dalšího z připravovaných spin-offů ze světa Star Wars. Po Garethu Edwardsovi (Zakázaná zóna, Godzilla), jenž byl oznámen před několika týdny, se jedná o dalšího nadějného a originálního mladého režiséra, který se vydá do předaleké galaxie.

Prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy to komentuje slovy: "Jsme nadšeni, že můžeme Joshe přivítat do naší rodiny. Je to výjimečný talent a má velkou představivost a smysl pro inovaci. To z něj dělá ideálního člověka pro Star Wars a novou sérii filmů, které sahají až za hlavní postavy a příběhové linie Epizod I až IX." Trank na to reaguje: "Kouzlo Star Wars universa definovalo celé me dětství. Příležitost rozšířit tuto zkušenost pro budoucí generace je ten nejúžasnější sen všech dob."

Detaily samozřejmě budou následovat - jako například které z daných spin-offů budou o Boba Fettovi, Yodovi, pilotech X-Wingů nebo někom úplně jiném. Zároveň se ví, že plán studia je takový, že každý díl nové Star Wars trilogie bude uváděn s dvouletým odstupem a právě v dané roční mezeře přijde na řadu jeden ze spin-offů. Všechno to odstartuje už 18. prosince příštího roku, tak buďte ve střehu...a zatím se třeba podívejte na pár entuziastických fotek z natáčení.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY