Budeme draka cvičit i počtvrté?

Vydáno: 04.06.2014 15:49 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Jak vycvičit draka 2 je prostředním snímkem animované fantasy trilogie, který vstupuje do kin už za dva týdny. Jak to ale vypadá s dalšími díly? Kromě třetího, který je už na cestě, se začíná plánovat i čtvrtý...
Fotografie z filmu Jak vycvičit draka 2 / How to Train Your Dragon 2Úspěch filmu Jak vycvičit draka z roku 2010 zřejmě zaskočil i samotné tvůrce. Příběh o nemotorném Škyťákovi a jeho drakovi Bezzubce však z nenápadného animáku udělal tržby za půl miliardy dolarů, proto se sequel(y) stal(y) automatickými. Režiséři Dean DeBlois a Chris Sanders tak začali plánovat půdu pro celou dračí trilogii, jejíž druhý díl uvidíme už za dva týdny v kinech. A jelikož ho provází nadšené první ohlasy z Cannes, které hovoří o "Impériu vrací úder" série, tak to vypadá, že studio začíná plánovat rozšíření trilogie o ještě jeden díl.

Slyšíte správně - Jak vycvičit draka 4 se možná stane realitou a zároveň potvrzením toho, že při úspěchu látky jsou hollywoodská studia k nenasycení. Informace pochází z nedávného rozhovoru s hudebním skladatelem filmu Johnem Powellem, který tvrdil, že producent Jeffrey Katzenberg začíná spolu s režiséry pracovat na třetím pokračování. Jestli je to pravda, nebo ne, zřejmě napoví až tržby dvojky, u nichž se očekává, že překročí svého předchůdce.

P.S. Katzenberg se před lety také rozpovídal o šesti (!) dílech Kung Fu Pandy. Uff.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY