Arcizáporák Thanos z Avengers obsazen

Vydáno: 31.05.2014 06:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Thanos je považován za největšího protivníka marvelovských superhrdinů, jehož podoba byla navíc odhalena v titulkové scéně Avengers. Kdo v budoucích filmech propůjčí fialovému mimozemšťanovi hlas?
Kate Winslet, Josh Brolin ve filmu Prodloužený víkend / Labor DayPřed měsícím jsme psali, že se Strážci Galaxie, kteří vstupují do kin letos v létě, propojí s třetími Avengers, a to postavou Thanose, arcipadoucha marvelovského světa, který vládne neomezenou mocí pomocí své "pozlacené rukavice" Infinity Gauntlet. Joss Whedon ho představil už v titulkové scéně Avengers (ke zhlédnutí níže), kdy se k němu odpovídal vůdce Chitauri - nyní fialový mimozemšťan, který si rád zahrává se "Smrtí", nabývá konkrétní podoby.

V kinech ho totiž uslyšíme hlasem Joshe Brolina. Se zprávou nepřišel pouze jeden zdroj, ale rovnou několik, mezi nimiž se nachází například renomované weby jako Variety, The Wrap nebo HitFix. Herec, který byl v minulosti spojován třeba s rolí nového Batmana, si tak nakonec střihne největší zápornou roli marvelovského vesmíru - ve Strážcích Galaxie může jít jen o malé cameo, jeho pole působnosti by se však mělo naplno rozvinout až v třetích Avengers a ostatních snímcích Fáze III. Spekuluje se také o drobné účasti v Avengers: Age of Ultron, ale to zatím nebylo potvrzeno.

Zda herec postavu jen nadabuje, nebo zda jí ztvární také pomocí technologie motion capture, to nám zřejmě napoví až letošní návštěva kina, kde nás do předaleké galaxie vezme režisér James Gunn.

Titulková scéna filmu Avengers


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY