Jupiter vychází v mezinárodním traileru

Vydáno: 21.05.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Po včerejší mezinárodní upoutávce na Transformers: Zánik, ve které byl navíc pouze voice-over, přichází international trailer k jedinému originálnímu snímku letošního léta, akční sci-fi Jupiter vychází
Fotografie z filmu Jupiter vychází / Jupiter vychází se představuje v mezinárodní upoutávce, která je primárně určena pro francouzský trh, čemuž odpovídá jak titulkový doprovod, tak i překlad mezititulků. Jediný původní bockbuster tohoto léta nemá ale snadné postavení, a to ne nutně proto, že se nemůže opřít o žádnou existující značku, z které by vycházel - ať již by to byla komiksová adaptace, které letos dominují, či zavedená série, jíž by byl (před)pokračováním.

Tzv. "international trailer" sice sází jednu epickou akci za druhou, ale není mu to moc platné, protože málokdo stejně ví, co od novinky sourozenců Wachowských očekávat. Půjde o inteligentní sci-fi s revolučním narativem, jako tomu bylo v případě Elysia či Enderovy hry? Fantasy s pouze zatím naznačeným propracovaným fikčním světem, ve kterém se to hemží bájnými stvořeními, jako jsou draci? Nebo pohádky pracující s několika různými folklorními motivy, jak by nasvědčovaly kostýmy a některé jiné prvky stylu?

Těžko říct, každopádně jsme zvědaví a doufáme, že po Speed RaceroviAtlasu mraků nepůjde o další propadák, protože pak by u Warnerů neslyšeli na zaklínání se matrixáckou franšízou. Na upoutávku se podívejte níže:

Mezinárodní upoutávka č. 2 k filmu Jupiter vychází (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY