Z natáčení X-Men: Budoucí minulost

Vydáno: 21.05.2014 18:30 - | foto: facebook tvůrce

Zítra do oficiální kinodistribuce vstupuje komiksová adaptace X-Men: Budoucí minulost, jejíž předpremiéry se konají již dnes (ve 2D s titulky, ve 3D s dabingem a v Dolby Atmos). Jak se ale očekávaný blockbuster natáčel?
Bryan Singer při natáčení filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastNa to se můžete podívat ve dvou videích, které jsou sestřihem záběrů z natáčení. Ačkoliv působí dodatečně neupraveně (není k nim přidána žádná hudba, kamera na místo pečlivých kompozic působ, že pouze pozoruje a zaznamenává okolní dění), přece jenom momentky z placu podléhaly úpravě. Někdo musel zvolit právě je a sestříhat je za sebou - a nejspíš nebude náhodou, že většinou nahlédneme na vznik trikově náročných (akčních) scén, potažmo dramatických, v nichž si herecké hvězdy vyměňují skvěle napsané dialogy.

O poznání kratší je featurette nazvaný Extinction, ve kterém herci film vychvalují a jejich slova jsou ilustrována ukázkami scén. Pokud ale nevíte, o čem X-Men: Budoucí minulost má být, svůj čas ani ne dvouminutovému videu věnujte, protože bez jakéhokoliv spoilerování shrnuje výchozí bod zápletky. A k tomu přidáváme promo klip na osvěžení, kdyby někdo zapomněl, kdo je Profesor X a jakou úlohu v x-mením universu zastává.  

Promo klip Profesor X k filmu X-Men: Budoucí minulost (2014).

Featurette Extinction (Zánik) k filmu X-Men: Budoucí minulost (2014).

Záběry z natáčení (č. 1) filmu X-Men: Budoucí minulost (2014).

Záběry z natáčení (č. 2) filmu X-Men: Budoucí minulost (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY