X-mení titulková scéna z Amazing Spider-Man 2

Vydáno: 06.05.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Byli jste na Amazing Spider-Man 2 s očekáváním, že se v titulcích dočkáte scény naznačující, jakým směrem se bude universum rozšiřovat? Byli jste zklamáni,když jste se jí nedočkali, ale překvapeni přitomností jiné?
Jennifer Lawrence ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastMarvel znovu přiměl diváky, aby vydrželi až do konce titulků, protože po nich zařadil ještě kratší scénu rozšiřující universum (Fáze I) anebo uzavírající některou z otevřených vypravěčských linií či zodpovídající některou z otázek (Fáze II). Amazing Spider-Man tento postup přebral, když během titulků přislíbil velké věci (jak se to mělo se smrtí Peterových rodičů?, jaké větší plány má OsCorp?), na které ve druhém díle poskytnul odpovědi.

Diváci tak očekávali, že se mezititulkové či potitulkové scény dočkají i v případě Amazing Spider-Man 2, kde je vytvořen základ pro spin-off Sinister Six. Mnozí byli překvapeni ani ne tak tím, že se jí nedočkali, protože "na místo ní" byla minutová scéna z X-Men: Budoucí minulost, ve které Mystique spolu s dalšími mutanty přepadává vojenskou základnu.

Znamená to, že se oba světy (Spider-Manův a X-Menů) protnou, když obojí v případě komiksů spadá pod Marvel? Nebo se domluvila jenom dvě studia (Marvel, 20th Century Fox) na vzájemně výhodné výpomoci, kdy budou poutat na film druhého konglomerátu, protože cílovka je stejná? Uvidíme v budoucnu, zatím se dole pod textem můžete podívat na minutovou mezititulkovou scénu z X-Men: Budoucí minulost, která byla u Amazing Spider-Man 2.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY