Brad Pitt a Angelina Jolie opět spolu!

Vydáno: 05.05.2014 10:54 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Brad Pitt a Angelina Jolie patří mezi nejhvězdnější celebrity Hollywoodu, ve společném filmu si však naposledy zahráli v roce 2005. V jakém snímku by se mohli znovu sejít bok po boku?
Wallpaper filmu Mr. & Mrs. Smith / Mr. & Mrs. SmithOba si naposledy zahráli v akčním snímku Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 - snímek Douga Limana, který v podstatě ustanovil nejhvězdnější hollywoodský pár současnosti, patřil mezi vcelku povedené žánrovky se slušným komerčním potenciálem, proto by vůbec nebylo od věci, kdyby chtělo studio nebo herci na úspěch filmu navázat. V čem by se tedy po celých deseti letech mohla Brangelina objevit?

Server Deadline uvádí, že pár nyní vyjednává o rolích v zatím nepojmenovaném projektu, k němuž napsala scénář Angelina Jolie. Cokoliv dalšího jako žánr, námět nebo režisér je zatím drženo pod pokličkou, ale můžeme předpokládat, že se bude jednat o typ snímku, který by dokázal zúročit marketing postavený právě na spolupráci této manželské dvojice. Pokud vše klapne, název snímku bychom se měli dozvědět co nejdříve.

Brad Pitt si naposledy zahrál v zombie blockbusteru Světová válka Z a o Vánocích se objeví v dramatu z druhé světové války Fury. Jeho ženský protějšek se v poslední době zase věnuje režii - kromě hlavní role v disneyovce Zloba - Královna černé magie, chystá také svou režijní druhotinu Unbroken.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY