Proti komu bude bojovat Godzilla? Nový trailer napoví.

Vydáno: 29.04.2014 10:15 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Godzilla má premiéru za dva týdny, čímž stoupá počet upoutávek, které odhalí to, co byste raději chtěli vidět až v kině. Pokud si však na nový trailer kliknete, uvidíte spektakulární monstra v celé své kráse.
Kampaň na Godzillu se zprvu svou tajemností a zatajováním podoby ústředního monstra zcela vymykala běžným postupům, jak propagovat nákladný hollywoodský blockbuster. Ale i takový koncepčně originální snímek nakonec doběhne snaha studií nalákat co nejvíce lidí do kina těsně před premiérou, tudíž se počet upoutávek, featurettů a klipů zvyšuje závratným způsobem. 

Nejvíc toho zatím odhalil aktuální "Asia" trailer, který už rezignuje na náznaky a skrývání hlavních atrakcí, a ukáže vám spektakulární Godzillu v celé své kráse - a nejen jí. Spolu s ní se poprvé zcela odmaskuje také druhé létající monstrum, jemuž je překvapivě věnována velká část upoutávky. Autor tohoto článku se na film těší, proto níže linkovaný trailer viděl jen do půlky, jelikož z diskuzí na jiných webech vytušil, že odhalují příliš mnoho hlavních highlightů celého filmu (bitva dvou monster na letišti), a chce si na ně počkat až do kina.

To ovšem neznamená, že si ho nemůžete pustit vy.

Asia trailer filmu Godzilla


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY