Eastwoodovi Jersey Boys zapěli v prvním traileru

Vydáno: 18.04.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Clint Eastwood má jako režisér víc výrazů než jako herec, kde se jeho polohy střídají na "s kloboukem" a "bez". Je málo žánrů, kterým se ve své režijní filmografii nevěnoval - a muzikál a gangsterka je jednou z nich.
Clint Eastwood jako režisér celovečerně debutoval snímkem Zahrajte mi Misty, který byl o DJovi z rádia. Z hlediska žánru se ale jednalo o thriller. Bird o slavném saxofonistovi Charlie Parkerovi je (vedle toho, že jde samozřejmě o biopic) spíše psychologickým dramatem na drogách závislého muže. Až Jersey Boys jsou prvním skutečně hudebním - někteří zahraniční kolegové by tvrdili muzikálovým - počinem ve filmografii bývalého Muže beze jména a Drsného Harryho.

První trailer na Jersey Boys navíc dává tušit, že nepůjde jenom o hudební snímek (případně muzikál), jelikož - jak je u Eastwooda zvykem - bude kombinováno několik žánrů. Tím druhým je gangsterský film... a sebeuvědomělé promluvy postav do kamery evokují vrcholná Scorseseho díla. Po Životu po životěJ. Edgarovi by příběh o úspěšné rock ´n´ rollové skupině 60. let Frankie Valli & The Four Seasons mohl být dalším experimentem s konvencemi klasického hollywoodského vyprávění (sebeuvědomělé promluvy do kamery) a stylu (okázalost neviditelného stylu).

Na upoutávku se můžete podívat níže. V galerii také najdete první plakát.

Upoutávka k filmu Jersey Boys (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY