Doktor ze Scrubs znovu procítá v traileru na svou druhotinu

Vydáno: 11.04.2014 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Herec Zach Braff jako režisér a scenárista celovečerně debutoval kultovním indie romcomem Procitnutí v Garden State. Po deseti letech se za kameru vrátil, ale neobešlo se to bez kontroverzí...
Fotografie z filmu  / Wish I Was HereZažádal totiž o finanční příspěvek na serveru Kickstarter, který má sloužit začínajícím filmařům, aby realizovali své projekty. Uživateli i filmovými fanoušky bývá povětšinou vnímáno negativně, pokud známá osobnost či značka žádá o nemalou sumu. Panuje přesvědčení, že si na to jednak může snázeji vydělat, když je součástí průmyslu, jednak tím na sebe strhává pozornost na úkor jiných, kteří by si to zasloužili spíš.

Tvůrci Veronicy Mars i Spike Lee museli vysvětlovat, proč se k takovému kroku odhodlali - a nejinak tomu bylo u Zacha Braffa. Peníze se ale podařilo sehnat, a tak mohl dekádu od své režijní a scenáristické prvotiny natočit další indie vztahovku, která má potěšit davy. Ze zveřejněné upoutávky je patrné, že by rád zopakoval úspěch Procitnutí v Garden State, protože jako hudební podkres používá píseň od Shins, o nichž v jeho debutu mluví Natalie Portman (a také v něm zazní, i když ne Simple Song, ale New Slang).

V teaseru jde spíše o navození atmosféry než o srozumitelné zprostředkování zápletky. Příběh je jednoduchý: rodič dvou dětí si nemůže dovolit platit svým dvěma dětem soukromou školu, a tak se rozhodne, že je bude učit sám. Zní to jako dospělejší Procitnutí v Garden State, kde se neřeší vztahy mezi mužem a ženou, ale mezi otcem a jeho dětmi? Podle prvních ohlasů ze Sundance se ovšem jedná o méně povedený snímek, kterému škodí přemíra zápletek a zvratů. Na upoutávku, ve které se vedle Braffa objeví i Joey King, Kate Hudson, Mandy Patinkin či Ashley Green, se podívejte níže. 

Upoutávka k filmu Wish I Was Here.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY